2015. február 5., csütörtök

Nulladik fejezet: Bevezető

Az életem fenekestől megváltozott, és az annak köszönhető, hogy életbe lépett A csajkódex, melyben olyan szabályok vannak, aminek betartásához nem kevés akaraterő kell, illetve némely dolgot te magad sem tudsz irányítani.

A kódex eleinte egy idióta pizsamaparti maradványaként látott napvilágot, amikor is elhatároztuk, hogy az amerikai filmeket leutánozva - és részben kifigurázva -, mi magunk is csinálunk egy ilyet, tele törvényekkel, szabályzatokkal, szigorúan betartva mindent. Főleg a fiúkra szóló instant szabályzatokat.

Az egész ugye onnan indult, hogy mi lányok már kezdtük rebesgetni, hogy a fiúknál is van hasonló, ami a "tesó kódex" lett volna, ami abból az idióta sorozatból lett kitalálva, amit előszeretettel néztek minden nap.

Nos, a How I Meet Your Mother a lányokra is elég nagy hatással lett, és a kódex minket is eléggé rabul ejtett minket, meg maga az ötlet is, és a lányok minden őrültségben benne vannak, szóval... sejtheted mi lesz itt.

A kódex majdnem egy éve készült, na de az, hogy a napokban újra össze lett hívva a rég szétoszlott társaságunk, avagy az a hét lány, aki jelen volt a kódex megalapításakor, és elkészítésekor kicsit gyorsan ért minket.

És hogy én miért is mentem bele újra ebbe?

Magam sem tudnám megmondani.

Az viszont tiszta sor volt, hogy mindig, minden helyzetben képes vagyok belemenni őrültségekbe, és miért hagynék ki egy újabbat?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése